kredieten

Als kredietmakelaar zijn wij volledig onafhankelijk.

Wij moeten dus geen eigen financiële producten aanprijzen. Als kredietmakelaar werken wij als bemiddelaar tussen verschillende financiële instellingen.

Hierdoor hebt u keuze uit meerdere financiële producten bij verschillende kredietverleners.

Bij een kredietmakelaar profiteert u van een persoonlijke aanpak. Uw makelaar zoekt samen met u, de kredietverlener, het beste en voordeligste krediet voor uw situatie. Hierbij wordt er rekening gehouden met: de aard van het krediet, kredietvoorwaarden (rentepercentages, aflossingstermijnen) en uw persoonlijk mogelijkheden.

U bent op zoek naar een lening?

Dan heeft u de keuze om de lening aan te gaan bij een bank of een kredietmakelaar.

Let op, want er zijn serieuze verschillen….

Lenen bij een bank

Als je van plan bent geld te lenen bij een bank, moet je er rekening mee houden dat je keuze beperkt is. Het aanbod bestaat namelijk enkel uit de financiële producten die een bepaalde bank te bieden heeft.

Ook ben je gebonden aan de leningsvoorwaarden en acceptatiecriteria van die ene bank. Als je er niet aan voldoet en niet in het profiel past, kan je helaas geen lening verkrijgen.

Om de beste voorwaarden te verkrijgen dient u vaak tal van nevenproducten af te sluiten. (zichtrekening met loondomiciliëring, brandverzekering, schuldsaldoverzekering,…)

U bekomt hierdoor wel een korting op uw rentevoet, doch zijn deze ‘nevenproducten’ vaak duurder.

Bovendien kan u gedurende de looptijd van het krediet niet veranderen van zichtrekening, brandverzekering, schuldsaldoverzekering….

Lenen bij een kredietmakelaar

Een onafhankelijk kredietmakelaar neemt de rol van vertrouwenspersoon en bemiddelaar op zich tussen jou en een bank. Een kredietmakelaar is daarom niet gebonden aan de producten van slechts één bank, maar werkt met verschillende banken samen.

Jij hebt bijgevolg een uitgebreide keuze. En dat niet alleen. Als je niet voldoet aan de leningsvoorwaarden van één bank, zoeken wij voor jou verder tot we een lening vinden die beter past bij jouw noden en mogelijkheden.

Verzekeren bij een bank of makelaar?

Als je een lening aangaat bij een bank, zal je wellicht ook de bijkomende verzekeringen moeten nemen. Zo niet, laat de bank jou wellicht aan een hoger tarief lenen. Ook daarom is het beter om te lenen bij Goossens-Mylemans, want wij laten jou vrij in de keuze waar je een verzekering neemt.

Ons aanbod

  • woonkredieten
  • 2e pijler reconstitutie- en bulletkredieten voor zelfstandigen en bedrijfsleiders
  • autofinancieringen
  • Renovatie- en energieleningen
  • Centralisaties

KMO’s en bedrijven

  • financieringen
  • Rentings
  • Leasings
  • Investeringskredieten

Gratis en vrijblijvend advies

Ben je op zoek naar een krediet? Spring dan gerust even binnen. In een vertrouwelijk gesprek van mens tot mens bekijken we samen jouw financiële situatie, je behoeften en de mogelijkheden die zich aanbieden.

Je kan bovendien altijd in ons kantoor terecht wanneer het jou past.

Loop dus maar gewoon binnen of maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak!