Over ons

Zakenkantoor Goossens Mijlemans biedt met een ruime waaier aan bancaire- en verzekeringsproducten een complete financiële dienstverlening aan naar zowel particulieren als ondernemingen. Met historische wortels die teruggaan tot in de jaren ’30 van de vorige eeuw en inmiddels de 4de generatie kantoorhouders op komst zijn deze financieel experten dan ook een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen en ver daarbuiten.

Dankzij onze onafhankelijkheid geniet u van alle denkbare financieele diensten en producten zoals successieplanning, vermogensbeheer, leningen, kredieten en beleggingen. We nemen ruim de tijd om uw noden en wensen goed in kaart te brengen, en af te stemmen in functie van uw budgettaire mogelijkheden.

Wij vergelijken kredieten bij meer dan 15 verschillende kredietmaatschappijen.
Voor beleggingen hebben wij een aanbod van meer dan 590 beleggingsfondsen.

Daarbij hoort ook de nodige bescherming en gemoedsrust via onze verzekeringsactiviteiten. Bij ons bekomt u steeds de juiste polis tegen de voordeligste premie! En dit vanaf het eerste contract, in tegenstelling tot vele andere concullega’s die doorgaans maar een korting kunnen toekennen zodra u een pakketpolis onderschrijft.

Op vandaag telt ons team 4 medewerkers inclusief kantoorhouder Peter Goossens en zaakvoerder op rust Leonard Goossens, en kan u bij ons ook terecht voor consultancy en opvolging van eender welk schadegeval. Indien vereist staan wij u ter plaatste bij met raad en daad, en dankzij bepaalde volmachten kunnen wij ook rechtstreeks bemiddelen met betrokken partijen zonder tussenkomst van de verzekeringsmaatschappij. Dit stelt ons in staat u een vlotte schaderegeling te garanderen en snel een vergoeding uit te keren indien van toepassing.

Voorts bieden wij ook corporate polissen aan en hebben we doorheen de jaren ook een bijzondere specialisatie opgebouwd in de bouwsector.

Ons Brocom – kwaliteitslabel garandeert u dan weer een optimale service, en vermits wij lid zijn bij diverse beroepsfederaties en een erkenning op zak hebben van de FSMA kan u er op vertrouwen dat wij voortdurend investeren in geregelde bijscholing op juridisch, verzekeringstechnisch, fiscaal en operationeel vlak.

Vrij uniek aan ons kantoor is ook de maatschappelijke doelstelling die we als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en financieel dienstverstrekker sterk uitdragen.

Zo investeerden we fors met ons gloednieuw bedrijfspand in onder meer hellende vlakken in plaats van trappen, een braillemap voor blinden, een ringleiding voor slechthorenden, een oplader voor rolstoelgebruikers enzovoort.

En zelfs voor de personen/ bedrijven die ons kantoor helemaal niet kunnen bereiken stellen wij middels deze webstek nu ook 24/7 bevattelijke productinfo, relevante tips- en nieuwsitems digitaal ter uwer beschikking. Bovendien kan u tevens volledig gratis onze sectorbibliotheek elektronisch raadplegen inclusief algemene en bijzondere voorwaarden, financiële en productfiches van de verzekeraars.

Tot slot kan u uw schade – aangifte elektronisch via deze website indienen, en alle betrokken stukken zoals foto’s, aanrijdingsformulieren, facturen en bestekken realtime uploaden. Zo garanderen wij u een nog snellere opvolging van uw persoonlijk dossier.

Ook offerte – aanvragen kan u vrijblijvend en 24/7 via deze website doorsturen. We zorgen voor een discrete opvolging en bieden u snel een voorstel op maat.

Zakenkantoor Goossens – Mijlemans.

Waar mensen écht voorop staan.

 

Hopelijk tot binnenkort.

Kantoorhouder Peter Goossens